Våre leverandører

The Two-Brand-Strategy of Freudenberg Sealing Technologies To-merke-strategien er en del av Freudenberg Sealing Technologies. Bredt utvalg av forskjellige tetningstyper og materialer i henhold til industrielle standarder for mange segmenter. Dichtomatik har de fleste standard tetningsprofiler og materialer og garanterer et fullstendig ledende utvalg av tetninger.

Freudenberg Sealing Technologies er en ledende leverandør av avanserte materialer og produkter for kunder som arbeider med bilindustri, industri og alternative drivverk. Selskapet har mer enn 150 års erfaring. Freudenberg Sealing Technologies ble grunnlagt 1845 og utviklet Simmerring® Radial Shaft Seal i 1929, og har kontinuerlig utvidet sin industrielle tetning og komponentportefølje

Det hele startet i 1916 – med en fjær. Mubea er en internasjonal partner for bilindustrien og en innovativ spesialist for kraftige fjærer og relaterte produkter. Som et eierdrevet familieselskap er navnet synonymt med langsiktig, bærekraftig kommersiell suksess

Tetninger for hydraulikk fra Xpress Seals. Navnet sier alt: Xpress Seals Raskeste levering av ønsket tetning. Uansett hvor stort. Xpress seals er din ekspert med over 25 års erfaring innen CNC dreing av moderne hydraulisk og pneumatisk tetningsteknologi.

Kastas Sealing Technologies er en ledende produsent av hydrauliske, pneumatiske tetningselementer og skreddersydde tetningsløsninger. Kastas brede utvalg av stempeltetninger, stangpakninger, avstrykere, føringsringer, statiske tetninger, er designet og utviklet for høykvalitets krevende applikasjoner globalt.

accofluor-logo

Accofluor A/S tetninger brukes til hydrauliske og pneumatiske applikasjoner i offshoreprosjekter, matproduksjon, medisinske, industrielle maskiner og andre applikasjoner. Accofluor har kunnskap innen PTFE og PTFE tetnings produksjon og er i stand til å levere et bredt spekter av standard og tilpassede tetninger, i ulike PTFE materialer.

Cirteq Ltd. er en ledende internasjonal låsering spesialist med over 250 ansatte. De er også medlem av Titgemeyer Group. Citeqs enestående designkompetanse sammen med en unik kombinasjon av produksjons og testprosedyrer sørger for at Cirteq låseringer innehar den høyeste kvalitet på markedet.

AV Industrial Products Ltd er spesialister på levering av vibrasjonsdempere. Sortimentet inkluderer sylindriske dempere, maskinfester, marine motorfester og gummibuffere Vi er stolte av å tilby det største produktsortimentet av vibrasjonsgummifester, støtdempere og antivibrasjonsfester fra lager.

Under varemerkene INA og FAG utvikler og produserer Schaeffler-gruppen høykvalitets rulningslager, glidelager, lineærføringer og motorelementer. Til sammen disponerer vi over en produktportefølje som tilhører de mest omfattende innen rulningslagerbransjen med ca 40 000 serieproduserte katalogartikler.